Tuesday, March 17, 2009

The class


The course is really intense and I have been busy non stop. The teaching is really great. We learn both of the theory and practice such as cooking, Shiatsu. 
The photo is from the cooking class. The meal here is unbelievably delicious! 
For example, today's lunch was Sauteed tofu, Nori-tenpura, Brown rice, Lentil soup.
The cooking class was the basic macrobiotic food such as Nishime and Kinpira. The simple cooking is the most essential on Macrobiotics. 
In the Shiatsu class, we learned the large and small intestine meridians on our shoulders and worked on as partners. 

このコースはとても集中しているので毎日休まず忙しいです。論理と、料理、指圧といった実技を両方教えてもらえるので最高です。写真は料理クラスの模様です。ここの御飯は最高においしいです。今日のランチはとうふのソテー、のりてんぷら、玄米、レンティルスープなどでしあ。料理教室は煮しめや、きんぴらなどの日本の代表的な料理を習いましたが、マクロビではシンプルな基本的な料理の習得が一番大切なのです。指圧のクラスでは小腸、大腸の経絡がある肩の指圧を学びました。

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