

これは、今日の朝食です。いつも、穀物のおかゆです。とても健康で、おいしいです!これは、オーツのおかゆにブロッコリー、煎ったヒマワリの種、松の実とあまざけ、そしてお醤油のスープです。穀物のおかゆは朝の胃にやさしく、消化によくて、栄養があります。上の写真は今日の午後、調理実習の後、クラスメイトのイサベルとの写真。免疫を高める料理をつくりました。キンピラスープ、ひじきの料理など。
Hi, I am Sachi. I am pursuing the macrobiotic way of life. I studied in Kushi Institute USA, Amsterdam and Japan. Learning globally confirmed my views that we can live a macrobitic life any where. I found that Macrobiotics is very profound and requires a life time of study. I am also an artist in photography. I like to live macrobiotic life in harmony with my art. I am a macrobiotic private chef and a photographer residing in Los Angeles. I like to share my macrobitoic life style.
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